Urus niaga secara ONLINE merupakan satu cara yang amat mudah dan selesa sekiranya anda tahu tentang perkhidmatan yang disediakan kepada para pelanggan.


Ramai di antara kita merasa ragu-ragu dan bimbang tentang keselamatan akaun bank di mana telah banyak kes-kes penipuan berkaitan urusniaga ONLINE yang dilakukan oleh pihak-pihak yang tidak bertanggungjawab.


Disebabkan oleh itu, pihak bank telah membuat sistem yang selamat digunakan untuk memastikan MAKLUMAT AKAUN PENGGUNA adalah dalam keadaan selamat dan tidak boleh digunakan oleh pihak lain kecuali PENAMA pada akaun itu.


Ada 3 cara yang pelanggan boleh gunakan untuk membuat pembelian barangan produk 4Life™ dengan menggunakan perkhidmatan yang disediakan oleh Pengedar 4Life™ di serata dunia.


1. Berhubung terus dengan Pengedar 4Life™ dan membuat pemindahan wang ke akaun Pengedar 4Life™ tersebut (Ainudin Bin Mohamad|Akaun BSN: 01135-41-00006901-5).
a. Pengedar akan membuat pembelian di Pejabat 4Life™ berdekatan setelah mendapat Pengesahan Pemindahan Wang.


b. barang akan dihantar melalui Pos Berdaftar sama ada penghantaran dari Pejabat 4Life™ atau


c. pengedar itu sendiri membuat penghantaran (hantar sendiri “by hand” atau menggunakan Perkhidmatan POS Berdaftar/Caurier Service).

Hubungi Saya Di:

Facebook -50 x 50          Twitter 2 - 50 x 50

Facebook:  www.facebook.com/ainudin.b.mohamad

E-mail:   ainudin.mohamad@gmail.com

2. Berhubung terus dengan Pejabat 4Life™ berdekatan dengan anda melalui e-mail atau talifon untuk membuat pembelian menggunakan ID 4Life™ Pengedar 4Life™ anda (Ainudin Bin Mohamad – 9108833). Anda akan membeli sebagai Pelanggan Saranan atau “Prefered Cuctomer”.


a. Pembantu Pemasaran di Pejabat 4Life™ akan memberitahu anda tentang jumlah bayaran yang harus dibayar dan anda boleh membuat pembayaran menggunakan Perkhidmatan “Online Banking” menggunakan Kad Kredit anda.


b. Anda akan membuat pemindahan wang dari akaun anda ke Akaun Maybank 4Life™ Malaysia (No Akaun – 512530183828).


c. Seterusnya anda akan menghubungi Pejabat 4Life™ untuk memberikan butir-butir transaksi yang telah anda lakukan untuk Pengesahan Transaksi.


d. Setelah Pembantu Pemasaran 4Life™ membuat Pengesahan Transaksi tersebut, pihak pengurusan akan membuat penghantaran ke rumah anda dengan menggunakan Perkhidmatan Pos Berdaftar atau “Caurier Service” (selewat-lewatnya dalam masa 5 hari bekerja bergantung pada kawasan).

_20160703_031927

(12)-2

3. Pembelian di Laman Web (EasyLivingBiz.com):

a. Tekan/klik butang “PURCHASE” atau “BUY” atau “ORDER NOW” atau “PEMBELIAN” yang disediakan dalam Laman Web berkenaan dan anda akan masuk ke Halaman Rasmi 4Life™ Shop (senarai produk). Anda akan dapati harga produk yang Belum Cukai (harga di Laman Web Pengedar, EasyLivingBiz.com adalah harga termasuk cukai).

Online Payment (1)

b. Pada halaman Senarai Produk itu, anda akan membuat pilihan produk yang ingin anda beli dengan menekan/klik pada produk berkenaan dan anda akan masuk ke halaman Maklumat Perincian Produk itu.

Online Payment (2)

c. Pada halaman Maklumat Perincian Produk itu, tekan/klik butang gambar TROLI/CART dan anda akan dapat melihat Nombor pada gambar TROLI/CART di bahagian atas/kanan halaman akan bertambah dari 0 ke 1 (mengikut jumlah produk yang ingin dibeli). Anda boleh beralih ke produk yang lain dan lakukan cara yang sama untuk membuat pemilihan produk.

*Nota: Anda juga boleh menekan butang TROLI/CART di halaman Senarai Produk.

Online Payment (3)

d. Setelah berpuas hati dengan pilihan yang telah dibuat, tekan/klik gambar TROLI/CART di sebelah atas/kanan (tertera nombor jumlah produk yang dipilih) dan anda akan masuk ke halaman Maklumat Produk Pembelian yang anda telah pilih.

Online Payment (4)

e. Lakukan pemeriksaan akhir di halaman Maklumat Produk Pembelian atau “Shopping Cart” anda dan tekan/klik butang “Check Out” yang berada di bahagian bawah halaman ini dan anda akan ke halaman Penghantaran/Shipping.

Online Payment (5)

_20170701_202607

f. Pada halaman Penghantaran/Shipping, anda dikehendaki memasukkan maklumat tentang diri anda dengan TEPAT. Lakukan pemeriksaan akhir dan setelah berpuas hati, tekan/klik butang “Continue” dan anda akan ke halaman Pembayaran/Payment.

g. Pada halaman Pembayaran/Payment, anda akan dapat lihat jumlah pembayaran yang anda harus lakukan termasuk Harga Penghantaran/Shipping dan Cukai/Tax.

sketch-1511160407689

i. Seterusnya anda harus tekan/klik kotak di bahagian Kredit Kad/Credit Card untuk menandakan anda telah bersetuju dengan Polisi Pembelian dan Penghantaran Syarikat.

_20170701_204309

ii. Penuhkan butir-butir berkenaan Kad Kredit anda.
*Nota: Security Code (CVV) adalah nombor 3 digit yang terdapat di bahagian belakang kad anda.
iii. Setelah berpuas hati, tekan butang “Hantar” atau “Submit”.

sketch-1498913153115

h. Tunggu panggilan talipon dari Pegawai Pemasaran 4Life™ untuk membuat Pengesahan Pembelian dan barang akan sampai ke rumah anda selewat-lewatnya dalam tempoh 5 hari waktu bekerja (bergantung pada kawasan).


*Nota: Simpan Nombor Talipon pejabat 4Life™ Petaling Jaya (03-76296800) untuk memudahkan urusan.

Layari e-store kami.

DAPATKAN SEKARANG dengan Harga BORONG/AHLI.

_20171125_161835

Daftar percuma sebagai “Preferred Customer” untuk menikmati POTONGAN HARGA.

NOTE:

  • Ia BUKAN Ubat, Serum, Vaksin, Kolostrum, Hormon, Steroid, Enzim, Vitamin dan Galian.
  • 100% SEMULAJADI & HALAL.
  • Dapatkan dahulu KHIDMAT NASIHAT KESIHATAN PERCUMA dari kami sebelum menggunakan produk.
  • TIDAK SESUAI digunakan bagi PENERIMA ORGAN.
  • Sebelum mengambil produk Targeted Transfer Factor™, adalah disarankan untuk menggunakan produk asas dahulu selama 3 bulan.

*Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati, atau mencegah sebarang penyakit.

Klik butang di bawah untuk baca Testimoni :

Testimoni - 332 x 118

Guarantee :

Product Guarantee-1

_20170703_235853

Laman Web :

EasyLivingBiz.com 

Baca Tentang Ini Juga:

KENCING MANIS

DARAH TINGGI & JANTUNG

SAKIT SENDI

GINJAL

DIALISIS

KOLESTEROL

GOUT

PENAWAR PENYAKIT

PENAWAR ANGIN AHMAR/STROKE

BATU KARANG

Lain-Lain Produk :

Tri-Factor Formula®

Tri-Factor Plus®

RioVida®

BelleVie®

Tri-Factor Chewable®

Glutamine Plus®

GluCoach®

Cardio®

BioEFA®

Pro-TF®

_20171027_174510

Advertisements

19 thoughts on “Cara Pembelian Produk 4Life™

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s