Sistem Jualan Pro (3)

 

PERTANYAAN-PERTANYAAN YANG BIASANYA DIAJUKAN TENTANG “TRANSFER FACTOR™”

 

APAKAH ITU TRANSFER FACTOR™?

Transfer Factor™ adalah molekul semulajadi yang kecil terdapat dalam semua mamalia dan burung yang dapat memindahkan maklumat kritikal imun ke sel-sel kita. Ia memberikan kesan untuk kumpulan spesis itu – dari haiwan ke manusia atau haiwan ke haiwan, untuk memberikan sistem imun yang naif, maklumat yang diperlukan.

 

BAGAIMANA TRANSFER FACTOR™ BERTINDAK?

Transfer Factor™ mendidik sistem imun naif anda tentang bahaya yang sedang ada atau yang berpotensi dan melengkapkannya dengan maklumat untuk bertindak. Bagaimanapun, fungsi yang paling ketara bagi molekul pintar ini adalah mempercepat pengesanan ancaman, menjadikan tempoh kesakitan yang lebih singkat, ia juga menyokong keupayaan sistem imun untuk mengingati ancaman masa lalu, yang membolehkan badan anda bertindak balas dengan lebih cepat terhadap ancaman kesihatan yang sama. Di samping itu, Transfer Factor™ dapat menyeimbangkan sistem imun dengan memberhentikannya apabila ia terlalu aktif, contohnya seperti gangguan penyakit autoimun.

 

BAGAIMANAKAH TRANSFER FAKTOR™ DITEMUI?

Pada tahun 1949, Dr. H. Sherwood Lawrence mendapati bahawa tindak balas imun dapat dipindahkan dari penderma kepada penerima menggunakan ekstrak sel darah putih. Beliau menyimpulkan bahawa ekstrak itu mengandungi faktor yang mampu memindahkan maklumat imuniti penderma kepada penerima dan menamakan bahan tersebut Transfer Factor™.

 

APA YANG MEMBUATKAN SAINTIS UNTUK MENCARI TRANSFER FAKTOR™ DALAM TELUR DAN SUSU AWAL LEMBU?

Pertama kali ia disedari bahawa ketika anak lembu yang baru lahir tidak boleh atau tidak dapat menyusu, ia akan sering kali mati. Biasanya ia disebabkan jangkitan, dan bukannya disebabkan oleh kebuluran. Penyelidik menyedari bahawa ibu lembu telah memberikan maklumat imuniti kepada anak lembu selepas kelahirannya dan bahawa satu-satunya cara ia terjadi adalah terdapatnya Transfer Factor™ dalam susunya. Ia kemudian menyedari bahawa burung juga mesti mempunyai mekanisme yang sama untuk melepaskan imuniti kepada anak-anaknya.

 

APAKAH KELEBIHAN MENGGUNAKAN TELUR AYAM ATAU SUSU AWAL LEMBU SEBAGAI SUMBER TRANSFER FAKTOR™?

Kedua-dua ayam dan lembu hidup di luar, di mana mereka makan di tanah, berkongsi minum dari sumber air yang sama, bertahan dalam pelbagai keadaan cuaca dan hidup dalam persekitaran yang mencabar. Ini menyebabkan mereka terdedah kepada pelbagai kuman, bakteria dan virus, yang membuatkan sistem imun haiwan tersebut melawan dan kemudian mengingatinya supaya ia kekal sihat. Ia adalah sifat kekuatan sistem imun mereka, yang diperlukannya untuk terus hidup menjadikan mereka penderma Transfer Factor™ yang sesuai. Oleh kerana Transfer Faktor™ boleh dikongsi dengan selamat dan berkesan dari manusia kepada manusia, ayam kepada manusia atau lembu kepada manusia, keduanya menawarkan sokongan imun yang sangat baik. Apabila digabungkan, ia menawarkan pelbagai sokongan imun yang lebih meluas.

 

DARI SUMBER APAKAH TRANSFER FAKTOR™ YANG DIGUNAKAN DALAM PRODUK 4LIFE™ ITU?

4Life™ menggunakan kedua-dua lembu dan ayam untuk mendapatkan sumber Transfer Factor™ yang dapat menyediakan pelbagai sokongan imun. Untuk sokongan yang khusus, 4Life™ menggunakan sumber dari telur yang dibuat khusus untuk menyasarkan sistem badan tertentu. 4Life™ mempunyai paten hak cipta berasaskan susu awal lembu. Dan 4Life™ mempelopori pengekstrakan Transfer Factor™ dari telur ayam dan memegang paten hak cipta berasaskan dari sumber ini. 4Life™ telah menyelaraskan proses pengekstrakan, yang menumpukan keupayaan Transfer Faktor™ yang unik dan inovatif dalam makanan tambahan yang mampu membantu menguatkan sistem imun.

Transfer Factor E-XF™: Produk 4Life Transfer Factor™ Plus® Advanced Formula™ dan 4Life Transfer Factor™ Advanced Formula™ dihasilkan oleh 4Life™ dari campuran tersendiri Transfer Factor E-XF™ yang terbukti keberkesanannya secara saintifik. Dibangunkan secara eklusif oleh 4Life™ menggunakan teknologi paten hak ciptanya dan juga dalam proses kelulusan paten hak cipta. Campuran ini menggabungkan maklumat imun dari dua sumber untuk memberikan manfaat Transfer Faktor™ dari kedua-duanya, susu awal lembu dan telur ayam untuk menawarkan pengetahuan luas tentang kekebalan badan terhadap penyakit.

4Life™ Targeted Transfer Factor™: Barisan produk 4Life Transfer Factor™ adalah sebahagian daripada revolusi sistem sokongan kesihatan. Dikaji secara saintifik dan dibangunkan oleh 4Life™, ia mensasarkan kekuatan Transfer Factor™ yang diekstrak daripada telur yang diternak khusus untuk memberi manfaat kepada sistem badan tertentu.

 

ADAKAH SEBARANG PERBEZAAN DI ANTARA KUNING TELUR ATAU SUSU AWAL LEMBU YANG DIKERINGKAN DENGAN 4LIFE TRANSFER FAKTOR™?

Tidak seperti kuning telur atau susu awal lembu yang kering, 4Life™ Transfer Faktor E-XF™ mengandungi Transfer Faktor™ yang padat. Melalui proses yang dipatenkan, 4Life™ memisahkan Transfer Faktor™ dari lain-lain bahan dalam kuning telur dan susu awal lembu untuk mendapatkan jumlah Transfer Faktor™ untuk fungsi imun yang lebih tinggi. Telur atau susu awal lembu yang dikeringkan hanya mengandungi sedikit sahaja Transfer Faktor™ yang tulen, bercampur dengan bahan-bahan yang lain. Di samping itu, Transfer Factor E-XF™ melalui proses penstabilan khas untuk mengekalkan keberkesanannya.

 

 

DAPATKAN SEKARANG…!!

_20171125_161835

 

 

ADAKAH TRANSFER FAKTOR™ SELAMAT?

Transfer Faktor™ adalah molekul semulajadi dan telah digunakan bertahun-tahun dengan selamat dalam makanan tambahan. Sepanjang sejarah penggunaan Transfer Faktor™ , tiada laporan buruk yang serius terjadi, walaupun secara klinikalnya telah diberikan berlebihan atau bertahun-tahun diberikan dalam dos yang biasa.

 

 

Mutiple Device Charging Dock (350 x 350)

 

 

ADAKAH TERDAPAT LATAR BELAKANG SCIENTIFIC BAHAWA TRANSFER FAKTOR™ BERKESAN?

Dalam masa 50 tahun semenjak Dr. Lawrence bekerja sebagai perintis dalam Transfer Faktor™ , kira-kira $40 juta telah dibelanjakan untuk penyelidikan saintifik dan beratus-ratus kertas kerja saintifik yang terhasil menunjukkan keberkesanannya. Beberapa buku penulisan bebas juga telah terhasil. Banyak kajian bebas telah dibuat menunjukkan keupayaan produk 4Life Transfer Factor™ untuk meningkatkan keberkesanan sistem imun.

 

ADAKAH TERDAPAT BUKTI KAJIAN SAINS KHUSUS BERKENAAN KEBERKESANAN PRODUK 4LIFE TRANSFER FAKTOR™?

Ya. Kajian yang telah dijalankan oleh Akademi Sains Perubatan Rusia menunjukkan bahawa 4Life Transfer Factor™ Advanced Formula™ meningkatkan aktiviti imun sebanyak 283% dan 4Life Transfer Factor™ Plus® Advanced Formula™ pula peningkatan sebanyak 437%.! Kajian ini membandingkan produk 4Life Transfer Factor™ dari herba dan ramuan tertentu yang dikenali untuk meningkatkan tindak balas imun seperti noni, susu awal lembu kering, Echinacea dan lain-lain. Kajian terdahulu menunjukkan bahawa 4Life™ Transfer Factor Classic™ meningkatkan aktiviti sel NK (Natural Killer) sebanyak 103%.

 

SIAPA YANG MENDAPAT MANFAAT DARIPADA MENGGUNAKAN PRODUK 4LIFE TRANSFER FACTOR™?

Setiap orang yang memerlukan peningkatan ketahanan imun, perlu menstabilkan sistem imun yang terlalu aktif atau hanya ingin mengekalkan manfaat kesihatan harian boleh mendapatnya daripada mengambilan produk 4Life Transfer Factor™ .

 

ADAKAH TRANSFER FAKTOR™ AKAN MUSNAH DALAM PERUT SAYA?

Tidak seperti antibodi dan protein yang terdapat dalam kuning telur dan susu awal lembu, Transfer Faktor™ tidak akan musnah apabila melalui proses pencernaan dan mudah diserap. Asid perut dan enzim pencernaan tidak akan dapat mengurangkan potensinya.

 

BOLEHKAH ORANG YANG MEMPUNYAI ALAHAN/ALLERGI ATAU KETIDAKSERASIAN KEPADA SUSU/LAKTOSA MENGGUNAAN PRODUK 4LIFE TRANSFER FACTOR™?

Ya boleh. Transfer Faktor™ itu sendiri bukannya sesuatu yang menyebabkan alahan. Proses pengekstrakan 4Life™ mengelakkan atau menghilangkan bahan-bahan alergen yang biasa terdapat dalam sumber telur dan susu awal lembu. Jumlah laktosa yang tertinggal dalam pembahagian dari susu awal lembu dan Transfer Faktor™ yang diperoleh adalah jauh di bawah jumlah yang biasanya menyebabkan reaksi alahan. (Sebagai langkah berjaga-jaga, orang yang mempunyai alergi yang khusus untuk kuning telur, hendaklah mendapatkan nasihat doktor mereka sebelum mengambil produk 4Life™ yang mengandungi Transfer Factor E-XF™ atau produk Targeted Transfere Factor™ ).

 

BOLEHKAH BAYI YANG BARU LAHIR DAN KANAK-KANAK MENGGUNAKAN PRODUK 4LIFE TRANSFER FACTOR™?

Produk 4Life Transfer Factor™ hanya mengandungi Transfer Faktor™ yang selamat untuk bayi dan kanak-kanak berumur 18 tahun ke bawah. Transfer Faktor™ sebenarnya, direka bentuk secara semulajadi untuk bayi baru lahir. 4Life™ menawarkan 4Life™ Transfer Factor Kids™ khusus untuk kanak-kanak, menggabungkan keupayaan Transfer Factor XF™ bersama 22 jenis vitamin dan mineral penting dalam tablet lazat dan boleh dikunyah yang memberikan sokongan imun dan pemakanan yang diperlukan oleh kanak-kanak sedang membesar.

 

MENGAPA SAYA PERLU MENDAPATKAN TRANSFER FAKTOR™ JIKA SAYA MENYUSU SEBAGAI BAYI YANG BARU LAHIR?

Transfer Faktor™ yang anda terima sebagai bayi membantu mendidik dan menguatkan sistem imun naif anda. Tetapi, sel-sel imun tetap akan mati dan diganti, oleh itu perlindungan yang seterusnya dari Transfer Faktor™ akan hanya berlangsung dalam tempoh waktu yang singkat. Kerana keadaan sekarang, adalah lebih buruk dari sebelumnya, kita terdedah kepada cabaran imun yang baru, pengambilan Transfer Faktor™ yang kerap diperlukan untuk menguatkan sistem kekebalan tubuh anda yang penting untuk kesihatan anda.

 

BERAPAKAH KEKERAPAN PENGAMBILAN PRODUK 4LIFE TRANSFER FAKTOR™?

Badan kita mencipta sel-sel imun yang baru hampir setiap hari, ia memerlukan arahan. Untuk memenuhi keperluan ini, produk 4Life Transfer Factor™ harus digunakan setiap hari untuk memberi sokongan berterusan kepada sistem imun yang diperlukan untuk mengenali dan menangani ancaman kesihatan baru dan akan datang. 4Life Transfer Factor™ Plus® Advanced Formula, 4Life Transfer Factor™ Advanced Formula™ dan 4Life™ Transfer Factor Classic™ adalah selamat dan boleh digabungkan dengan produk Targeted Transfered Factor™ untuk mengoptimumkan kekebalan menyeluruh terhadap penyakit serta mensasarkan sistem tertentu.

 

ADAKAH TERDAPAT PRODUK UNTUK SESIAPA YANG TIDAK SUKA MENELAN PIL?

4Life™ menawarkan versi 4Life Transfer Factor™ yang boleh dikunyah serta 4Life Transfer Factor Kids™ yang juga boleh dikunyah. 4Life™ juga menawarkan 4Lif Transfer Factor™ Immune Spray™ , semburan ke tenggorok yang hebat menggabungkan sifat antibakteria “colloidal silver” dengan kuasa Transfer Factor XF™ . Kapsul 4Life Transfer Factor™ juga mudah dibuka dan kandungan campuran formulanya, digaulkan dengan makanan atau minuman.

 

Layari e-store kami.

DAPATKAN SEKARANG…!!!

_20171125_161835

  

 

Find Me Here :

Facebook -50 x 50          Twitter 2 - 50 x 50         Whatsapp - 300 x 300   

 

Sertai (Like, Follow & Share) halaman FB “Easy Living” untuk pelbagai tips dan ORDER :

ELB Click Here

 

 

** As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

 

Stainless Steel Straw (1)

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s